Tag: млади

Македонски и бугарски универзитет со руска поврзаност во минатото ќе создаваат магистри во Свети Николе

Јавно-приватното партнерство меѓу државниот бугарски Великотрновски универзитет „Св. Св. Кирил и Методиј“ (ВТУ) и македонскиот приватен Меѓународен Славјански Универзитет (МСУ) резултираше со понуда на...