Tag: hubeng

Недокажани тврдења за сопругата на атентаторот на Фицо

Се проширија недокажани тврдења дека осомничениот за атентатот врз словачкиот премиер е оженет за Украинка, која наводно влијаела врз сопругот да го изврши делото....