Tag: vstnmr2022tts

Вистиномер: „Веселиот“ руски војник се снимал во 2015, а не во 2022 година

Видеото од овој војник падобранец кое има над 20 милиони прегледи на социјалната мрежа „Тик Ток“, не е снимено годинава, при руската инвазија над...