Tag: huben

Nëpërmjet manipulimit të datave pretendohet rrejshëm se Ukraina është fajtore për varrezat masive në Izium

Në rrjetet sociale po shpërndahet një foto me të cilën manipulohet qëllimisht dhe krijohet opinion i gabuar publik për pushtimin rus të Ukrainës dhe...