Tag: Maqedonia

BE-ja nuk do të deportojë në Ukrainë burrat e moshës 18 deri në 60 vjeç

Sipas Komisionerit Evropian, BE-ja nuk do të deportojë askënd kundër vullnetit të tyre. Kjo do të thotë se burrat ukrainas që jetojnë aktualisht në...

Manipulim i deklaratës së Ramës – Bullgaria nuk do të sulmojë Maqedoninë e Veriut

Publikimi i një pjese të paspecifikuar të tekstit dhe fototgrafitë manipulojnë qëllimisht deklaratën e kryeministrit shqiptar Edi Rama, për të paraqitur një lloj kërcënimi...

Të vaksinuarit me vaksinat kineze dhe Sputnikun rus “ngecin” rrugës për në vendet evropiane

Më shumë se gjysma e popullsisë së imunizuar plotësisht në vend, përkatësisht 411.171 persona, janë vaksinuar me vaksinat kineze “Sinovac” dhe “Sinofarm” dhe me...