Tag: hubnk

СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ ПОД ОБЈЕКТИВОТ НА ПРОВЕРУВАЧИТЕ НА ФАКТИ

БОРБАТА НА ПРОВЕРУВАЧИТЕ НА ФАКТИ ДА ГИ СУЗБИЈАТ ДЕЗИНФОРМАЦИИТЕ. „ Дури и Вљора Читаку има српски пасош!“, „Мега скандал, лидерот на Српска листа, Горан Ракиќ,...