Tag: vaksina

Të vaksinuarit me vaksinat kineze dhe Sputnikun rus “ngecin” rrugës për në vendet evropiane

Më shumë se gjysma e popullsisë së imunizuar plotësisht në vend, përkatësisht 411.171 persona, janë vaksinuar me vaksinat kineze “Sinovac” dhe “Sinofarm” dhe me...