Tag: recenzione

Ministria e Shëndetësisë demanton pretendimin për mos lejim të importit të okisgjenit në Spitalin e veriut

Disa media dhe politikanë serbë kanë reaguar për mungesë të oksigjenit në spitalin në veri të Mitrovicës, duke e fajësuar për këtë Qeverinë e Kosovës....